Овен През 2020 година ще се устремите към целите си мъчително и

...
Овен
През 2020 година ще се устремите към целите си мъчително и
Коментари Харесай

Хумористичен хороскоп за 2020 г.

Овен

През 2020 година ще се устремите към задачите си трудно и постепенно, само че по тази причина пък без никакъв триумф. Затова по-добре не си поставяйте цели въобще, ами гледайте да избутате до 2021 година Не разчитайте доста на шанса си, тъй като задоволително го подритвахте през миналите години, та в този момент не желае и да чуе за вас. Много е евентуално да не си намерите свястна работа и през тази година, само че по този начин пък няма да се постанова да ходите на скучни фирмени коледни празненства. В персонален проект въобще не се надявайте на промени. Ако продължите да получавате тиган или чорапи за рождения си ден, помислете си за онази съседка от горния етаж или за съседа с огромния номер обувки. Годината е отлична за нови другарства – най-много виртуални, тъй като действителни съвсем не останаха.

Телец

Винаги сте си мечтали за огромна къща с веранда, с градинка, в която да си засаждате зеленчуци и да отглеждате цветя. Планетите са се подредили по този начин, че и тази година няма да я получите. Но пък погледнете от положителната страна на нещата – гарсониерата се чисти къде-къде по-лесно от цяло имение! В персонален проект ви чакат огромни изненади – най-много неприятни, само че въпреки всичко изненади. Дами, към летния сезон е допустимо да ви заприказва висок, хубав и ухилен мъж. Най-вероятно ще ви изиска пари за плажния чадър. Господа, не вярвайте на жена, която ви се усмихва кокетно на касата на супермаркета и ви споделя, че изглеждате ужасно, само че В същото време Ви моли да й продиктувате номера на баркода, тъй като не може да го види без очила. Вярно, че любовта е сляпа, само че все пак имайте едно мислено.

Близнаци

Изключително удобна година да се научите да плетете. Все отново не може без напълно никакви умения в този живот. В летния сезон дамите е допустимо да попаднат в мощната и буйна прегръдка на загорял от слънцето снажен мъж – спасителят на плажа, който ще им избави живота, до момента в който се давят на два метра от брега, обърнали се от надуваемия си лебед. Подходящо време, с цел да увеличите фамилията си. Имайте поради обаче, че ви чакат най-малко близнаци, тъй че пребройте децата вкъщи и отново помислете. В заплатата ви най-накрая се чакат промени – ще я понижат заради ограничен бюджет. И тези купони за храна бяха за последно – кой ял-ял. Добре, че звездите ги предсказват тия работи, че да имате време да се подготвите душевен.

Рак

2020-а е Вашата година, Раци! Тоест всичко ще върви обратно – шансът, работата, персоналният ви живот, заплатата ви, онази играчка на пружина на детето, в която непрекъснато се спъвате. Похвално е, че не се отказвате и продължавате да крачите против всички тези несполуки. Рано или късно ще грохнете обаче, тъй че не си давайте чак толкоз напън. Към средата на годината нещата ще се стабилизират – ще стъпите устойчиво на земята и ще се примирите с действителността. За всичко това обвинявайте ретроградния Меркурий! Годината е подобаваща да се завършват каузи и да се сложи точка – в края на молбата ви за овакантяване от работа да вземем за пример.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР